Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/850-5492

Information

Contact
Company name / Name:
D-MULTIMÉDIA KFT
Address:
Lehel út 12, Hernád, 2376, Hungary
Phone number:
Shop name:
Muholdastv WebShop
Tax number:
29297881-2-13
EU VAT number:
HU29297881
Company registration number:
13-09-213499
Company court:
Pestmegyei biróság
Bank account number:
12011856-01771121-00100009
Contact person name:
Dobos Péter
Contact person´s phone number:
+36-70/850-5492
Contact person´s e-mail address:
Contact Us
Required to fill out!
Required to fill out!
Required to fill out!
Delivery
 • Foxpost csomagautomaták
  A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
  foxpost_hu_api_automata
  Shipping cost: 2
 • Személyes átvétel (2376 Hernád)
  A vásárló székhelyünkön veszi át rendelését
 • Sprinter futárszolgálat HU
  A Sprinter futárszolgálat belföldi és nemzetközi csomagszállítást kínál.
  sprinter_pudo
  Shipping cost: 5
 • MyGLS API házhozszállítás
  Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

  A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
  mygls_api
  Shipping cost: 4
Payment
 • Bankkártyás fizetés
  simplepay_hu_v2 To customer information CLICK HERE
 • PayPal fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
 • Prepayment
  A rendelés végösszegét a kiküldött proforma számla alapján kell kiegyenliteni, a rendelés feladása csak ezután történik meg.
 • Készpénz
  A számla ellenértéke készpénzzel kerül kiegyenlitésre.
 • Cofidis Áruhitel
  cofidis_hu To customer information CLICK HERE