Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/850-5492

YAY GO
YAY GO
88

YAY GO

YAY GO IP-vevő (4K UHD, Android 10, kettős WiFi, LAN, Chromecast, IP-lejátszó, HIGH-END)

A YAY új IP -vevőt adott ki, ismét egy az Android 10 operációs rendszerrel. A YAY GO rendkívül éles 4K minőséget ígér egy viszonylag kicsi, de stílusos dobozban. Kiváló képminőségre számíthat nagy kontrasztokkal és gazdag színekkel

Jellemzők
- Az ultraéles 4K felbontás támogatása
- Dolby Atmos a Dolby Digital Plus révén a páratlan térhatású hangzás érdekében
- Android 10: Telepítse kedvenc alkalmazásait a Google Play Áruházból
88
Bonuspunkte: 1 €
Beschreibung
Lehetősége van arra, hogy a YAY GO IP -vevőt Bluetooth -billentyűzethez csatlakoztassa, hogy kényelmesebb legyen a használata. Külső merevlemezt is csatlakoztathat USB 3.0 vagy USB 2.0 porton keresztül, és újra és újra lejátszhatja kedvenc médiáját. Van egy nyílás a micro SD -hez. Természetesen a YAY GO rendelkezik HDMI, Ethernet és 12 V DC IN csatlakozóval is. Nem hiányozhat az USB-C, AV és optikai audió kapcsolat.

Egy Amlogic S905X3 lapkakészletet és egy ARM Cortex-A55 négymagos processzort telepítettek. A hatalmas teljesítmény, akár 21 800 DMIPS és 2 GB DDR3 SDRAM révén az IP -vevő elegendő energiával rendelkezik a mindennapi használatra. Az SDRAM mellett 8 GB-os eMMC nagysebességű flash memória is rendelkezésre áll.

A YAY GO segítségével alkalmazásokat is hozzáadhat a kezdőképernyőhöz, és tetszés szerint rendezheti őket. Könnyedén letöltheti kedvenc alkalmazásait televíziójához a Google Playen keresztül. Pillanatok alatt válthat okostelefonjáról, táblagépéről vagy notebookjáról TV -jére, mert a beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelheti a támogatott alkalmazásokat a TV -jére!

A távirányító világító gombokkal van ellátva, így sötétben is mindig megtalálhatja a megfelelő gombokat. A Google Segéd befejezi az egészet: a szokásos módon hangvezérléssel működtetheti, és több mint 500 000 filmet és tévéműsort kereshet? A Google a legrelevánsabb találatot javasolja.

Dolby Digital Plus (Dolby Atmos -szal) a lehető legjobb surround hangzás érdekében
A YAY GO Dolby Digital Plus funkcióval is rendelkezik, hogy a lehető legjobb térhatású hangot biztosítsa. Ez a technológia biztosítja, hogy televíziós élménye nem csak a normál sztereó hangokkal marad, hanem a hang minden oldalról aktívabban hat rád. A cél az, hogy a hang olyan legyen, mintha ott lennél a megfelelő jelenetben!

Különbség a YAY GO és a YAY GO PRO között
Nincs nagy különbség a két változat között, de vanYAY GO PRO IP -vevőegy másik Bluetooth távirányítón és egy USB -pendrive -on keresztül, beleértve egy alkalmazást a TV -nézéshez az interneten keresztül. A PRO távirányítón numerikus vezérlőpanel is van ?? valami, ami a normál távirányítón nincs. A PRO távirányítón a numerikus kezelőpanelen kívül a Disney +gomb is található, amely a normál távirányítón nincs.

Műszaki adatok
- Chipset: Amlogic S905X3
- Processzor: ARM Cortex -A55 Négymagos
- Teljesítmény: akár 21 800 DMIPS
- SDRAM memória: 2 GB DDR3
- eMMC flash memória: 8 GB nagysebességű vaku
- Operációs rendszer: Android? 10

csatlakozás
1x HDMI 2.1
1x USB-A 3.0 (5 V, max. 900mA)
1x USB-A 2.0 (5 V, max. 900mA)
1x Micro SD kártyaolvasó
1x optikai audio
1x AV (3,5 mm)
1x USB-C (5 V, max. 1 A)
1x Ethernet LAN
1x DC IN (12 V, 1 A)
- kettős WiFi (2,4 / 5,0 GHz)
- Bluetooth 4.2

médiaforrások
PC és NAS helyi hálózatban, Stream Media protokollok (RTSP, RTP, UDP, HTTP),

audio és videó USB -n keresztül
- Kijelző felbontása: 4K UHD
- Videó felbontás: 4Kx2K 1080i / p, 720p, 576i / p, 480i / p
- képarány: automatikus, teljes képernyős
- audio mód: mono, sztereó, bal / jobb
- dekódolás: 4K x 2K @ 60 FPS, H.264, HEVC H.265 10 bites

szállítási terjedelem
1x YAY GO Android TV IP vevő
1x tápegység
1x távirányító
2x AA elem
1x HDMI kábel
1x gyors útmutató
Daten
Artikel-Nr.:
MUHOLDASTV196698
Bewertungen